Pallapupas, pallassos d’hospital

Som una sala de nassos

Avui us volem parlar de Pallapupas, una ONG que treballa en diferents hospitals i centres socio-sanitaris de Catalunya des de l’any 2000 amb l’objectiu d’omplir de somriures els espais, aportar alegria i alleugerir el dolor d’infants, joves i gent gran hospitalitzats.

Pallapupas treballa perquè hi hagi espai per al riure durant el procés de la malaltia, i així convertir els hospitals en espais més amables i plens de vida mitjançant actuacions artístiques, amb un mètode artístic propi, orientades a infants i gent gran, en estreta col·laboració amb el personal sanitari. Cada intervenció es realitza de manera personalitzada, tenint en compte l’estat físic i psíquic del pacient així com la seva situació familiar; aquesta informació la proporciona el personal sanitari en el pas previ a la intervenció artística de Pallapupas.

Us deixem un video molt entranyable que defineix molt bé el que fan.

Estem molt agraïts de la oportunitat que Pallapupas ens ha donat com a empresa de nassos. Des de Festial intentarem aconseguir portar més somriures a més hospitals.

 

Racó solidari

Rincón solidario en Festial, lápices y narices Pallapupas

A Festial hem creat el nostre racó solidari, on, a través d’una guardiola, tota la gent que vingui a fer festes o a gaudir-les podrá fer la seva aportació a Pallapupas.

També tenim a disposició dels nostres clients els nassos o llapissos solidaris que per només 1 € poden tenir el detall de regalar-los a tots els convidats de les festes.

 

Si vols ser solidari a Festial t’ho posem fácil.